Aidosti

Hunajan ja mehiläispesän tuotteiden lisäksi valmistamme erilaisia maustehunajia ja hunajasekoituksia, mm. glögejä ja maustekastikkeita. Kaikessa on tärkeintä aitous eli tuotteet tulevat suoraan luonnosta emmekä kaytä keinotekoisia aromeja tai lisäaineita.

Yrtit ja marjat, joita käytämme, ovat kotimaista lähituotantoa sadan kilometrin sisältä. Eksoottiset mausteet tulevat sitten jo kauempaa. Ilamastonmuutos ja esimerkiksi geothermiset kasvihuoneet eli maalämpöä hyödyntävät kasvihuoneet tulevat ehkä muuttamaan tätäkin tilannetta tulevaisuudessa.

Asiakkaamme

Asiakkaat arvostavat pientuotantoa ja mahdollisuutta hankkia tuotteet suoraan tuottajalta ilman välikäsiä. Ruokahan ei ole vain ruokaa, vaan siihen liittyy myös peritty kulttuuri ja juuret omaan maahan.

Siitä ei ole hirveän pitkä aika kun Suomessakin haettiin valtaosa ruuasta toreilta, joissa maanviljelijät möivät omia tuotteitaan. Näin kaupunkilaisillakin oli suora kontakti ruuan tuottamiseen. Samalla tuli käsiteltyä satokauden kuulumiset ja satoennusteet. Maaseutu oli lopulta aika lähellä.

Timppa

Timppa on "sirkuksen" tirehtööri, joka hoitaa juoksevat ja lentävät asiat sekä tuotannon ja myynnin.

Pioni

Pioni

Pioni paimentaa eksyneet mehiläiset kotiin ja ilmoittaa asiakkaiden saapumisesta.

Todays´s Team

Kiireapuna meillä on luotettava ja aina lähtövalmis Today´s tiimi eli Pionin vanhat kennelkaverit.

Vas. Keiju, Särmä, Sointu, Sissi ja Pioni

Hunajakauppa

Idea verkkokaupasta syntyi tuotepaletin laajetessa ja samalla se tarjosi paikan esitellä tuotteita monipuolisesti.

Tiimimme Käden Taidot -messuilla Tampereella