Huhtasrinne Ky
Huhtasrinteen Kotihunaja - pieni hunajatila Askolasta
  • Näkymä
7,50 €

Huhtasrinteen vahva inkiväärihunaja sopii kaikkeen ruuanlaittoon. Kuumaan maitoon tai veteen sekoitettuna saa terveyttä tihkuvan juoman flunssaa vastaan.

7,50 €

Huhtasrinteen Piparminttu & Hunaja antaa raikkaan eteerisen aromin juomiin ja jälkiruokiin. Kuumana juoma avaa tiehyet ja kylmänä viilentää helteen paloa.

7,50 €

Tyrni & Hunaja on vitamiinirikas voimapakkaus, joka antaa voimia koko päivään.

4,50 €

Huhtasrinteen Salmiakki & Hunaja tarjoaa sen vanhan, perinteisen salmiakin puhtaan maun hunajalla höystettynä.

7,50 €

Salmiakkihunaja sopii äärimmäisen hyvin vaniljajäätelön pariksi. Erittäin hyvää hapankorppujen päällä ja voidaan käyttää balsamicon tavoin salaattien mausteena

3,50 €

Puhdistettu mehiläisvaha kosmetiikkakäyttöön.

7,50 €

Salvia & Hunajasta saa vahvan ja aromaattisen teen sekä mausteen vahvanmakuisiin ruokiin.

4,50 €

Savusalmiakissa maistuu reippaasti kaskiviljelynsavui perinne ja aito savu antaa makua grillaukseen. Salmiakki on suola, joten sitä voi käyttää sen korvikkeena.

4,50 €

Lakritsi & Hunaja nostaa lakritsijuuren maun uudelle tasolle. Lakritsihunajaa voi käyttää

4,50 €

ChiliLakritsi & Hunaja antaa jäätelölle uutta makua ja siitä saa helpon maustekastikkeen esimerkiksi possulle lisäämä öljyä, suolaa ja pippuria.

7,50 €

Karpalo & Hunaja tuo suometsän raikkaan maun arkeen. Sopii teen joukkoon, aamupuuroon ja smoothien piristeeksi.

7,50 €

Mustaherukka & Hunaja antaa reilusti makua jälkiruokiin, jäätelöön ja teehen.

7,50 €

Chilimix & Hunaja tuo uuden tulisen ja savuisen näkökulman ruuanlaittoon.

7,50 €

Naga Morich & Hunaja on vahva chilihunaja kaikkeen ruuanlaittoon ja korvaa sweet chili saucen. Hedelmäinen ja suora maku haastavat ruokahifistin makunystyrät.

7,50 €

Siitepöly & Hunajassa yhdistyvät hunajan hyvät ominaisuudet ja siitepölyn tuhansia vuosia tunnettu teho lisäravinteena.

7,50 €

Kaneli & Hunaja avaa uuden maailman kanelin ystäville. Kanelihunja sopii kahvin joukkoon, joulupuuroon, kastikkeisiin ja leivontaan.

7,50 €

Afrikan Sarvi -glögi vie sinut hetkeksi eksoottiselle makumatkalle. Mummon suosimat mausteet ovat tuttuja, mutta samalla kirvoittavat makunystyrät kaukomaille.

6,50 €

Käsittelemätön ja kiteytynyt Raw Honey, jossa suomalaisen hunajan maku on aidoimmillaan ja mesikasvien aromit pääsevät esille.

7,50 €

Chilimix tuo uuden savuisen näkökulman ruuanlaittoon. Se sopii savun ansiosta erinomaisesti niin grillaukseen kuin siskonmakkarakeittoon.

7,50 €

Huhtasrinteen TalviGlögistä saa lämmittävän juoman nopeasti sekoittamalla sitä lusikallisen kuumaan veteen. Suunniteltu talviselle ulkoilijalle.

11,00 €

Perga eli mehiläisleipä on siitepölyä, jonka mehiläiset ovat maitohappokäymisen avulla säilöneet. Siinä on kaikki ihmisen tarvitsemat hivenaineet ja vitamiinit

11,00 €

Propolis eli mehiläiskittivaha on luonnon antibiootti, jota on perinteisesti käytetty suun ja nielun desinfiointiin sekä vatsaoireisiin

0,00 €

Tarhamehiläisen poikatoukkia eli kuhnuritoukkia on osuvasti kuvailtu hyönteismaailman hanhenmaksaksi sen ainutlaatuisen pehmeän ja paahteisen maun vuoksi.

5,50 €

Kotikokin juokseva hunaja tuo helppoutta ruuanlaittoon ja lisää hunajan käyttömahdollisuuksia keittiössä.

7,50 €

Kurkumahunajasta saat voimateen, makua ruuanlaittoon tai voit nauttia kurkuman ja hunajan hyvistä vaikutuksista lusikalla ihan sellaisenaan.

5,50 €

Kukkaishunaja on pehmeän samettista monikukkahunaja, jossa suomalaisen hunajan aromit ovat parhaimmillaan.

6,00 €

Huhtasrinteen SydänYstävän Hunaja on valikoitua erittäin pehmeää ja suussa sulavaa hunajaa -juuri sellaista, jonka sydänystävä on ansainnut!

14,00 €

Huhtasrinteen Kotikokin ISO Hunaja tuo helppoutta makeuttamisee ja ruuanlaittoon riittoisassa pakkauskoossa.