Wanhan Ajan Hunaja
Wanhan Ajan Hunaja

Wanhan Ajan Hunaja

7,00 €
Sisältää alv. 14 %

Maista mehiläisten tuottamat hienostuneet aromit puhtaimmillaan!

Huhtasrinteen tuore, juokseva Wanhan Ajan Hunaja on täysin käsittelemätöntä hunajaa. Elo-syyskuussa hunajaa lingotaan ti-pe eli on asiakkaalla aina tuoreeltaan. Mehiläisvaha kennojen pinnalta on poistettu käsityönä. Lingosta hunaja on valunut  pakkausastiaan, josta se on purkitettu. Hunajaa ei ole edes sekoitettu missään vaiheessa, joten mehiläisten osaaminen on maistettavissa aidoimmillaan. 

Raw Honey eli käsittelemätön hunaja on itse asiassa paluuta vanhaan. Koska kuluttajat haluavat hienokiteistä ja pehmeää hunajaa, käytännössä kaikki kaupoissa myytävä suomalainen hunaja on käsitelty hienokiteiseksi. Vapaasti kiteytynyt hunaja voi olla kovaa ja kiteistä, mutta se ei vaikuta millään tavalla sen käyttöön. 

 Hunajan maku riippuu aina mesikasveista, joiden meden mehiläiset muuntavat hunajaksi. Isoissa yksiköissä hunaja kerätään tankkeihin,  joissa erilaiset hunajaerät sekoittuvat ja syntyy keskimääräistä normihunjaa, jossa makuvaihteluita ei juurikaan ole. Raw Honey taas kerätään yksittäisista pesistä, jolloin tarhapaikan ja hunajan keruuajankohdan mukaan kukkivat mesikasvit antavat makunsa hunajalle.

Puristepullo silikonilukolla 350 gr

Paino:
0.35 kg
Arvostelut 0 arvostelua