Wanhan ajan Hunaja
Wanhan ajan Hunaja

Wanhan ajan Hunaja

Huhtasrinne Ky
6,50 €
Sisältää alv. 14.00 %

Käsittelemätön ja kiteytynyt Raw Honey, jossa suomalaisen hunajan maku on aidoimmillaan ja mesikasvien aromit pääsevät esille.

Tuotenumero 6430054620420

Huhtasrinteen Raw Honey on täysin käsittelemätöntä hunajaa. Mehiläisvaha kennojen pinnalta on poistettu käsityönä. Lingosta hunaja on valunut  pakkausastiaan, josta se on purkitettu. Hunajaa ei ole edes sekoitettu missään vaiheessa, joten mehiläisten osaaminen on maistettavissa aidoimmillaan. 

Raw Honey eli käsittelemätön hunaja on itse asiassa paluuta vanhaan. Koska kuluttajat haluavat hienokiteistä ja pehmeää hunajaa, käytännössä kaikki kaupoissa myytävä suomalainen hunaja on käsitelty hienokiteiseksi. Vapaasti kiteytynyt hunaja voi olla kovaa ja kiteistä, mutta se ei vaikuta millään tavalla sen käyttöön. 

 Hunajan maku riippuu aina mesikasveista, joiden meden mehiläiset muuntavat hunajaksi. Isoissa yksiköissä hunaja kerätään tankkeihin,  joissa erilaiset hunajaerät sekoittuvat ja syntyy keskimääräistä normihunjaa, jossa makuvaihteluita ei juurikaan ole. Raw Honey taas kerätään yksittäisista pesistä, jolloin tarhapaikan ja hunajan keruuajankohdan mukaan kukkivat mesikasvit antavat makunsa hunajalle.

Raw Honey -purkissa on  näkyvillä vaaleaa härmää. Sen muodostuminen johtuu vapaasta kitetymisestä ja hunajan riittävän alhaisesta kosteuspitoisuudesta. Liian korkea kosteuspitoisuus voi johtaa hunajan käymiseen tai kerrostumiseen.


Sisältö: hunaja. Innehåll: honung

Sisältää pieniä määriä siitepölyä. Innehåller små mängder pollen

Lasipurkki 350 gr

Ravintosisältö keskimäärin  
Näringsinnehåll i medeltal
 100 gr
Energiaa / Energi
1400kj / 335 kcal
Proteiinia / Protein  
 < 1gr
Hiilihydraatteja / Kolhydrat
 82 gr, joista....
Fruktoosia / Fruktos    
 42 gr
Glukoosia / Glukos
  37 gr
Natriumia / Natrium
 0 gr
Rasvaa / Fett    
 0 gr


Kaikki tuotteemme ovat aromi- ja lisäainevapaita

Yrtit, marjat ja hunaja 100% suomalaisia

Mehiläisemme lentävät Askolassa, Pukkilassa ja Myrskylässä

Pituus:
72 mm
Korkeus:
92 mm
Leveys:
72 mm
Paino:
350 g
Arvostelut 0 arvostelua