Toimitusehdot

Yleistä

Hunajakauppa.fi on Huhtasrinne Ky:n  ylläpitämä markkinapaikka, jossa tuotteita myy Huhtasrinne Ky,  2312352-1, Huhtakuja 54, 07680, 050-518 4632. Huhtasrinne Ky pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.

Maksaminen

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Checkout Finland Oy. Voit maksaa ostokset yleisimpien verkkopankkien kautta, Visa ja Mastercard -luottokorteilla, OP-laskulla ja SweawebPaylla

Toimitus ja toimituskulut

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan. Suomessa käytettävissä on Postin, Matkahuollon ja Schenker Oy:n  kuljetuspalvelut.

Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Valittu toimitustapa ja tilauksen sisältö vaikuttavat toimituskuluihin.

Noutamatta jätetyn tilauksen toimitus- ja palautuskuluja ei palauteta asiakkaalle.

Toimitusaika

Tuotteiden toimitusajat ilmoitetaan tuotteiden tiedoissa. Pääsääntöisesti toimitusaika on 1-2 vuorokautta, mutta voi vaihdella tuotekohtaisesti tai toimitustavoittain. Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen.

Palautusoikeus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus tilauspäivämäärästä lukien. Palautus on sinulle maksutonta. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia uutta vastaavia, avaamattomia, käyttämättömiä sekä myyntikelpoisia tuotteita. Tuotteet voi palauttaa viemällä ne hyvin pehmustettuina ja paketoituna postiin ja sanomalla, että kyseessä on asiakaspalautus . Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse tai puhelimitse.

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta Hunajakauppa.fi:lle. Ilmoituksen saatuamme neuvottelemme  sopivasta ratkaisusta.

Jos palautettu tuote ei ole uutta vastaavassa kunnossa, ei tuotteen hintaa palauteta. Mahdollinen tuotteen takaisin lähetys tapahtuu asiakkaan kustannuksella.

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi asiakaspalveluumme.

Palautusosoite: Hunajakauppa.fi/ Huhtasrinne Ky, Huhtakuja 54, 07680 Juornaankylä

Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Asikaspalvelumme: 050 518 4632, timppa@huhtasrinne.fi

Uutuudet
Uusi
Sinappi
5,50 €
Uusi
HOT ChiliLakritsi
4,50 €
Uusi
Kotikokin ISO Hunaja
15,00 €
Uusi
Sydänystävän Hunaja
6,00 €
Uusi
HabaMorich
7,50 €
Uusi
LakritsiTee
7,50 €